Mökit
Villa Ester &
Villa Valfrid

Perustiedot

Jytilän vuokramökit on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia ainutkertaisista kokemuksista perheen, ystävien tai työkaverien kanssa keskellä luonnonrauhaa. Villa Ester ja Villa Valfrid sijaitsevat luonnonkauniin Korhosjärven rannalla Kihniössä. Hyvin varustellut huvilat vastaavat vaativammankin majoittujan toiveisiin. Suunnittelussa on otettu huomioon mukavuus, luonnonvalo sekä avaruus, jotta juuri sinun vierailusi olisi täydellinen.

Korhosjärven rannalla voit huoletta lomailla läheistesi kanssa. Huviloissa voidaan järjestää vaativammatkin perhejuhlat tai yritystapaamiset. Voit myös nauttia veneilystä, uimisesta, kalastuksesta ja luonnosta monella tapaa. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään!

120m2

14+2 vuodepaikkaa

Hiekkaranta, laituri & soutuvene

sama Varustelu molemmissa mökeissä

Nykyaikainen keittiö, viihtyisä ruokailu- ja oleskelutila, tyylikäs saunaosasto ja tilavat makuuhuoneet sopivat yhteisiin hetkiin, kun haluat vetäytyä lepäämään omaan huvilaan.

Nauti auringosta sekä omasta hiekkarannasta, rantapatiosta ja aurinkoterassista, tai katsele auringonlaskua vaikka paljusta käsin.

  • 4 mh, 14+2 vuodepaikkaa - 120m², valmistunut 2020

  • Oh + keittiö + eteinen + puulämmitteinen sauna + kodinhoitohuone, 2-kerrosta, WC molemmissa kerroksissa

  • Iso kylpypalju erillishintaan (max. 10 henkilölle). Asiakas itse lämmittää.

  • Takka, jäähdytysilmastointi

  • Soveltuu myös liikuntaesteisille

  • Lemmikit sallittu Villa Esterissä erillistä maksua vastaan (Villa Valfridiin ei lemmikkejä)

Galleria